Din produkt läggs
i varukorgen


Pennvässare, Kiss Proof

49,00 krBeskrivning

Pennvässare för Kiss Proof Lip Liners

Denna pennvässaren är speciellt anpassad för den mjukare formulan i våra Kiss Proof Lip Liners och First Date Liners - kajalpennor. När man ska vässa läppennor är det viktigt att använda en speciell pennvässare för smink. Dels för att du inte bör använda samma pennvässare till pennor och till smink men också för att du ska kunna få rätt form på dina läppennor och ögonpennor. Ett tips är att lägga dina sminkpennor i kylen en stund innan du använder pennvässaren, då får du en bättre stadga i dina läppennor och ögonpennor som gör att det går ännu smidigare att vässa. Tänk på att göra rent din pennvässare med jämna mellanrum för att dina sminkpennor ska hållas rena. 

Ingredienser

15% på ditt första köp!

FÄRG e-Magazine bjuder på mängder av inspirerande looker och intressanta artiklar. Signa upp dig nedan för en kostnadsfri prenumeration och få 15% rabatt på ditt köp.
Genom att klicka på skicka godkänner du att vi får lagra din mailadress i våra register och skicka information och erbjudanden till dig. Din adress är trygg hos oss och vi kommer inte sälja den vidare till tredje part.