Din produkt läggs
i varukorgen

Shades Of Autumn Palette

Referens: PAL07

695,00 kr


Lager:
Stockholm
Malmö
Webb / Göteborg

När hösten kommer krypande och vi går mot mörkare tider är det dags att plocka fram de varma, eldiga höstnyanserna. Shades of Autumn är den perfekta paletten för höstens alla sminkningar. Designad av Johanna Herrstedt som noga valt ut sina personliga favoritfärger inför hösten. Kombinera färgerna efter ditt eget tycke och skapa mängder av olika höstlooker!

Johanna har även skapat en tutorial som du kan se här:
https://www.youtube.com/watch?v=xkLX_GogIro

Färger i paletten från vänster till höger: 
Koppar: En varm, skimrig, koppartonad skugga som är lika snygg ensam, som för att highlighta en sotning. 
Rosa Syrén: Denna skugga har en fantastisk gammelrosa ton som hjälper dig att skapa mjuka, fina övergångar i dina skuggningar. 
Quartz: En underbar ljus highlighter med skimmer som skiftar i en varm, guldig ton.
Glögg: Rostfärgad som höstlöven, har du sett en mer passande höstskugga förut?
Russin: Använd skuggan Russin för att få mer instensitet i din skuggning eller som övergångsfärg för en svart sotning. 
Kaffe: Perfekt svart skugga för kvällssotningar eller eyeliner. För att använda skuggan som eyeliner fuktar du enkelt din eyelinerpensel och sveper några drag i skuggan för att få en svart, krämig eyeliner att jobba med. Använd samma metod med en snedskuren pensel och gå in mellan fransarna för att ge intryck av tätare, fylligare fransar. 

Spegel i locket. Färgerna kommer i refills (2,5 g). Du fyller enkelt din palett själv. 

Johannas inlägg om paletten: http://www.johannaherrstedt.se/2016/09/08/shades-of-autumn/

Används av 1000-tals makeupartister

.FÄRG Collection, vårt makeupmärke, har funnits sedan 2004 och används idag av 1000tals makeupartister. Det är framtaget av Birgitta Lagerholm med ambitionen att hålla högsta kvalitet samt göra makeupartistens jobb enklare. Något som är speciellt med .FÄRG Collection är våra skuggor som är framtagna för att kunna användas till allt. Ögon, bryn, som rouge, highlight eller contouring. Du kan använda dem både torra eller fuktade - helt beroende på vad du vill använda dem till och hur mycket färgintensitet du vill ha. Det gör dig som makeupartist otroligt flexibel. Sättet vi jobbar med och blandar och bygger ihop produkter är fullständigt unikt. Det kommer att ta dina makeupkunskaper till en helt ny nivå.

.FÄRG Collection har fått fina recensioner både i bloggar och på youtube så vi har goda förhoppningar om att du kommer att gilla produkterna!

Fri frakt vid köp över 695kr, annars 49 kr i frakt. Levereras via PostNord inom 2-5 arbetsdagar. Paket som ej är för stora levereras direkt i brevlådan.

Du kan även välja att hämta ut din beställning i .FÄRG Concept Store i Stockholm (Karlavägen 53) eller Göteborg (Odinsgatan 26), alternatvt på vår skola i Malmö (Amiralsgatan 9).

Ångerrätt gäller i 14 dagar från att du mottagit din beställning.

Betalning sker via enkelt via kort (DIBS), faktura eller delbetalning hos Svea Web Pay.

Läs mer om vår policy HÄR.

Kombinera med

Paketets innehåll

SEE US ON YOUTUBE