Din produkt läggs
i varukorgen

Onlineportal

OnlineportalBeskrivning

Här hittar du vår uppdaterade lärobok upplagd i på vår onlineportal www.fargcollege.se i form av en mängd lektionstexter och bilder. Vi har även utökat materialet med pictorials, tutorials, övningar, face charts och mood boards. 

Vi har även utökat materialet med pictorials, tutorials, övningar, face charts och mood boards. Materialet uppdateras varje månad och skolan har över 21 års erfarenhet av att utbilda makeupartister via www.makeupstudion.com så du är garanterad en oerhört hög nivå på allt material.  Allt material är låst tills du har registrerat dig för en prenumeration och loggat in.

Kategori 1: Tidigare elever på Makeupstudion -  via yrkesutbildningar och kortkurser

Kategori 2: Gymnasielever på Makeupstylistprogram - detta måste gå via respektive stylistlärare

Kategori 3: Gymnasielärare på Makeupstylistprogram - dock godkänner vi inte att enbart lärare har access till portalen. Denna skall vara öppen även för eleverna. Detta pga av tidigare missbruk och piratkopiering av vårt material.

Kostnader exklusive moms
Lärare + elever till ett antal av 25 st och uppåt: 199:-/elev och år

Lärare + elever till ett antal av 10 st - 24 st: 299:-/elev och år

Lärare + elever till ett antal av 5 st - 9 st: 399:-/elev och år

Minsta antal licenser: 5 st

Kostnader inklusive moms
Elev - Hair & Makeupartist 35:-/mån

Elev - Fashion Beauty Makeupartist 25:-/mån

Elev - Hårstylist 20:-/mån

Elev - Makeupstylist 20:-/mån

Elev - SprayTan 15:-/mån

Elev -Makeup kortkurser 15:-/mån

Betalning och avslut av prenumeration
Betalning gymnasieskola sker årsvis via faktura. Automatisk påminnelse inför förnyande kommer till respektive lärare. Väljer du att ej förnya avslutas prenumerationen vid valt slutdatum.

Betalning elev från Makeupstudion sker månadsvis med automatik via PayPal - Prenumerationstjänst. Mer information om betalning hittas på "Mina sidor" när man är inloggad. Din prenumeration kommer att löpa över den tidsperiod du har valt. Avslut av prenumeration sker automatiskt om du väljer att inte förnya ditt avtal när påminnelse inför detta kommer.

För att få access
Maila till mail@fargcollege.com och uppge ditt fullständiga namn och vilken kategori du tillhör så kommer vi att återkoppla till dig så fort som möjligt så att du snabbt kommer igång med dina studier.


 
Ingredienser

15% på ditt första köp!

FÄRG e-Magazine bjuder på mängder av inspirerande looker och intressanta artiklar. Signa upp dig nedan för en kostnadsfri prenumeration och få 15% rabatt på ditt köp.
Genom att klicka på skicka godkänner du att vi får lagra din mailadress i våra register och skicka information och erbjudanden till dig. Din adress är trygg hos oss och vi kommer inte sälja den vidare till tredje part.