Din produkt läggs
i varukorgen


Kiss Proof - Vienna

149,00 krBeskrivning

Kissable, Kissproof Gel Lip Liner! Vår nya specialdesignade läppenna är vattenfast, suddas inte ut, och har en extrem hållbarhet. Den supermjuka formuleringen glider lätt på läpparna och torkar till en matt, len finish. Kan användas ensam eller som bas för att få ditt läppstift att hålla längre. Paraben- och parfymfri. Tips inför vässning: Då pennan har en krämig formula underlättar du vässningen genom att placera den i kylen 10 minuter innan du vässar. Vässas med vår Kiss Proof vässare. Tips för hållbarhet: Det är viktigt att sätta på korken på pennan direkt efter användning. Det krämiga stiftet kan annars förlora sin konsistens.

Ingredienser

Ingredients: Isododecane, SyntheticWax, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Polybutene, Nylon-12, Perfluorononyl Dimethicone, Polyglyceryl-4 Diisosterate/Polyhydrostearate/Sebacate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate , Copernicia Cerifera (Carnauba)Wax (Copernicia Cerifera Cera). +/- Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499, Ci 77891, Ci 15850, Ci 15850, Ci 42090), Ci 77742), Ci 19140, Ci 75470), Ci 15850. Hållbarhet 16 månader efter öppnad förpackning om locket hålls stängt.

Recensioner

Dom är otroligt krämiga i konsistensen och sitter som BERG! Jag trodde det var ett skämt när jag skulle tvätta av swatcherna ovan. Herregud så bra dom sitter! LÄPPENNOR SOM SITTER SOM BERG!
I gårdagens goodiebag fick vi läppennor och läppglans från FÄRG. Jag testade alla tre och vad ska man säga? WOW! Brukar inte skriva om saker från goodiebags men jag var tvungen. Fick massa positiv respons hela dagen för min läppfärg. Hade då på mig den röda pennan över hela läppen och sedan det röda glanset över. Drog en svamp hårt från höger till vänster över alla sex tester, man ser ganska tydligt att läppennan verkligen är "kiss proof". Tvungen att använda Sebbe som försökskanin och den kladdade inte ens av sig på honom, så nu kan jag inte längre skylla på läppstift haha! FÄRGS NYA LÄPPGLANS OCH PENNOR
Här kommer en av de senaste nyheterna från .färg Collection, läppennor som är vattenfasta vilket också gör dom kyssvänliga. Dom har en otroligt bra hållbarhet, sitter kvar väldigt länge och bra på läpparna, är matta i sin finish och kan såklart användas under ett läppstift eller gloss om man nu vill det. Fördelen med läppennor är att dom blir så precis i sin applicering och man behöver liksom ingen bas. När du lägger ett stift tex och vill att läpparna ska hålla hela dagen/ natten bör du använda en penna som en bas för bättre hållbarhet. Annica Englund - .FÄRG KISS PROOF LIP LINER

15% på ditt första köp!

FÄRG e-Magazine bjuder på mängder av inspirerande looker och intressanta artiklar. Signa upp dig nedan för en kostnadsfri prenumeration och få 15% rabatt på ditt köp.
Genom att klicka på skicka godkänner du att vi får lagra din mailadress i våra register och skicka information och erbjudanden till dig. Din adress är trygg hos oss och vi kommer inte sälja den vidare till tredje part.