Din produkt läggs
i varukorgen

Kiss Proof - Havana

Referens: LPF06

199,00 kr

Lager:
Göteborg
Malmö
Webb / Stockholm

Kissable, Kissproof Gel Lip Liner! Vår nya specialdesignade läppenna är vattenfast, suddas inte ut, och har en extrem hållbarhet. Den supermjuka formuleringen glider lätt på läpparna och torkar till en matt, len finish. Kan användas ensam eller som bas för att få ditt läppstift att hålla längre. Paraben- och parfymfri. 

Tips inför vässning: Då pennan har en krämig formula underlättar du vässningen genom att placera den i kylen 10 minuter innan du vässar. Vässas med vanlig liner-vässare.

Tips för hållbarhet: Det är viktigt att sätt på korken på pennan direkt efter användning. Annars kan det krämiga stiftet torka och kan ramla ur pennan.

Används av 1000-tals makeupartister

.FÄRG Collection, vårt makeupmärke, har funnits sedan 2004 och används idag av 1000tals makeupartister. Det är framtaget av Birgitta Lagerholm med ambitionen att hålla högsta kvalitet samt göra makeupartistens jobb enklare. Något som är speciellt med .FÄRG Collection är våra skuggor som är framtagna för att kunna användas till allt. Ögon, bryn, som rouge, highlight eller contouring. Du kan använda dem både torra eller fuktade - helt beroende på vad du vill använda dem till och hur mycket färgintensitet du vill ha. Det gör dig som makeupartist otroligt flexibel. Sättet vi jobbar med och blandar och bygger ihop produkter är fullständigt unikt. Det kommer att ta dina makeupkunskaper till en helt ny nivå.

.FÄRG Collection har fått fina recensioner både i bloggar och på youtube så vi har goda förhoppningar om att du kommer att gilla produkterna!

Fri frakt vid köp över 695kr, annars 49 kr i frakt. Levereras via PostNord inom 2-5 arbetsdagar. Paket som ej är för stora levereras direkt i brevlådan.

Du kan även välja att hämta ut din beställning i .FÄRG Concept Store i Stockholm (Karlavägen 53) eller Göteborg (Odinsgatan 26), alternatvt på vår skola i Malmö (Amiralsgatan 9).

Ångerrätt gäller i 14 dagar från att du mottagit din beställning.

Betalning sker via enkelt via kort (DIBS), faktura eller delbetalning hos Svea Web Pay.

Läs mer om vår policy HÄR.

Kombinera med
.FÄRGS NYA LÄPPGLANS OCH PENNOR
I gårdagens goodiebag fick vi läppennor och läppglans från FÄRG. Jag testade alla tre och vad ska man säga? WOW! Brukar inte skriva om saker från goodiebags men jag var tvungen. Fick massa positiv respons hela dagen för min läppfärg. Hade då på mig den röda pennan över hela läppen och sedan det röda glanset över. Drog en svamp hårt från höger till vänster över alla sex tester, man ser ganska tydligt att läppennan verkligen är "kiss proof". Tvungen att använda Sebbe som försökskanin och den kladdade inte ens av sig på honom, så nu kan jag inte längre skylla på läppstift haha! Gå till blogg >
LÄPPENNOR SOM SITTER SOM BERG!
Dom är otroligt krämiga i konsistensen och sitter som BERG! Jag trodde det var ett skämt när jag skulle tvätta av swatcherna ovan. Herregud så bra dom sitter! Gå till blogg >
Annica Englund - .FÄRG KISS PROOF LIP LINER
Här kommer en av de senaste nyheterna från .färg Collection, läppennor som är vattenfasta vilket också gör dom kyssvänliga. Dom har en otroligt bra hållbarhet, sitter kvar väldigt länge och bra på läpparna, är matta i sin finish och kan såklart användas under ett läppstift eller gloss om man nu vill det. Fördelen med läppennor är att dom blir så precis i sin applicering och man behöver liksom ingen bas. När du lägger ett stift tex och vill att läpparna ska hålla hela dagen/ natten bör du använda en penna som en bas för bättre hållbarhet. Gå till blogg >

SEE US ON YOUTUBE