Din produkt läggs
i varukorgen

Chokladkitet

Referens: 3CHOK

2 085,00 kr

995,00 kr

Reducerat pris!
Lager:
Stockholm
Malmö
Webb / Göteborg

Då vår populära Chokladpalett har gått ur sortimentet valde vi att sätta ihop ett Chokladkit bestående av 3 st 6-färgspaletter - vilket totalt ger dig 18 snygga chokladiga skuggor, dessutom kompletterat med några av våra snyggaste skimmerskuggor!

Innehåll i paletterna:

Choklad 1    
Kaffe Peppar Nougat
Äppelblom Honung Knäck
     
Choklad 2    
Grädde Brons Kakao
Kisel Kola Choklad
     
Choklad 3    
Gräddkola Kanel Koppar
Quartz Guld Valnöt

 

OBS! Paletten kommer med refillerna ej isatta så att du själv kan bestämma färgernas ordning.

Används av 1000-tals makeupartister

.FÄRG Collection, vårt makeupmärke, har funnits sedan 2004 och används idag av 1000tals makeupartister. Det är framtaget av Birgitta Lagerholm med ambitionen att hålla högsta kvalitet samt göra makeupartistens jobb enklare. Något som är speciellt med .FÄRG Collection är våra skuggor som är framtagna för att kunna användas till allt. Ögon, bryn, som rouge, highlight eller contouring. Du kan använda dem både torra eller fuktade - helt beroende på vad du vill använda dem till och hur mycket färgintensitet du vill ha. Det gör dig som makeupartist otroligt flexibel. Sättet vi jobbar med och blandar och bygger ihop produkter är fullständigt unikt. Det kommer att ta dina makeupkunskaper till en helt ny nivå.

.FÄRG Collection har fått fina recensioner både i bloggar och på youtube så vi har goda förhoppningar om att du kommer att gilla produkterna!

Fri frakt vid köp över 695kr, annars 49 kr i frakt. Levereras via PostNord inom 2-5 arbetsdagar. Paket som ej är för stora levereras direkt i brevlådan.

Du kan även välja att hämta ut din beställning i .FÄRG Concept Store i Stockholm (Karlavägen 53) eller Göteborg (Odinsgatan 26), alternatvt på vår skola i Malmö (Amiralsgatan 9).

Ångerrätt gäller i 14 dagar från att du mottagit din beställning.

Betalning sker via enkelt via kort (DIBS), faktura eller delbetalning hos Svea Web Pay.

Läs mer om vår policy HÄR.

Paketets innehåll

SEE US ON YOUTUBE