Din produkt läggs
i varukorgen

Fluid no. 3 - Cream Beige

Referens: FM01

395,00 kr

299,00 kr

Reducerat pris!
Lager:
Stockholm
Malmö
Webb / Göteborg

Mineral Liquid Powder Foundation - Ger medeltäckning. Funkar bra om du bara vill använda fingrarna när du arbetar in produkten men ännu bättre blir resultatet om du jobbar in den med vår Buffing Brush. Är du normal till torr i hyn kommer du inte behöva något puder ovanpå. Den oljefria, mineralbaserade formulan är bra för alla hudtyper, särskilt hud med stora porer och en fet T-zon.

Används av 1000-tals makeupartister

.FÄRG Collection, vårt makeupmärke, har funnits sedan 2004 och används idag av 1000tals makeupartister. Det är framtaget av Birgitta Lagerholm med ambitionen att hålla högsta kvalitet samt göra makeupartistens jobb enklare. Något som är speciellt med .FÄRG Collection är våra skuggor som är framtagna för att kunna användas till allt. Ögon, bryn, som rouge, highlight eller contouring. Du kan använda dem både torra eller fuktade - helt beroende på vad du vill använda dem till och hur mycket färgintensitet du vill ha. Det gör dig som makeupartist otroligt flexibel. Sättet vi jobbar med och blandar och bygger ihop produkter är fullständigt unikt. Det kommer att ta dina makeupkunskaper till en helt ny nivå.

.FÄRG Collection har fått fina recensioner både i bloggar och på youtube så vi har goda förhoppningar om att du kommer att gilla produkterna!

Fri frakt vid köp över 695kr, annars 49 kr i frakt. Levereras via PostNord inom 2-5 arbetsdagar. Paket som ej är för stora levereras direkt i brevlådan.

Du kan även välja att hämta ut din beställning i .FÄRG Concept Store i Stockholm (Karlavägen 53) eller Göteborg (Odinsgatan 26), alternatvt på vår skola i Malmö (Amiralsgatan 9).

Ångerrätt gäller i 14 dagar från att du mottagit din beställning.

Betalning sker via enkelt via kort (DIBS), faktura eller delbetalning hos Svea Web Pay.

Läs mer om vår policy HÄR.

Kombinera med
Ellen testar
Precis som det sägs, så glider denna formula verkligen över huden, och jag har sällan testat en mer lättapplicerad produkt. Jag förstår dock inte varför den kallas flytande då den inte är det. Täckningsgraden är riktigt bra – över medel, och behövs inte kompletteras med concealer om du inte har utslag. Finishen är matt och något pudrig, utan att bli för “torr”. Jag testade nyansen Creme Beige som passade mig perfekt. Nyansen beskrivs som att den har en rosa underton men jag håller inte med. Den är helt neutral i mina ögon, och passar även på mig som har en lätt gyllene underton. Rekommenderar den till alla hudtyper! Gå till blogg >
Nya favoriter i sminkväskan!
Sen har vi .Färg collection Mineral Liquid Powder Foundation som är en fetare foundation fast ändå inte. Det som är så magiskt med denna foundation är att den blir pudrig när man väl har applicerat den. Den täcker grymt bra (även ringar under ögonen) så jag behöver ingen concealer när jag kör denna, men samtidigt så blir den inte för tjock att den känns kakig. Jag behöver heller inget puder på för finishen blir helt matt. Gå till blogg >

SEE US ON YOUTUBE