Din produkt läggs
i varukorgen

Cover Concealer Ginger Yellow - färgprov

Referens: C8M10F

25,00 kr

Lager:

Cover Foundation är en helt ny foundation/concealerprodukt som har en härligt krämig konsistens som är lättapplicerad med svamp eller foundationborste. Den fantastiska täckningen låter dig neutralisera mörkhet under ögonen eller oönskade rodnader. Samtidigt ger den också en otroligt fin finish när den används som foundation och den känns väldigt lätt på huden. För bästa hållbarhet fixeras Cover Foundation med vårt löspuder. För en naturlig glow kan du avsluta din bas med att svepa ett vårt mineral- puder över. Cover Foundation är helt paraben- och parfymfri samt lämplig för veganer.

Används av 1000-tals makeupartister

.FÄRG Collection, vårt makeupmärke, har funnits sedan 2004 och används idag av 1000tals makeupartister. Det är framtaget av Birgitta Lagerholm med ambitionen att hålla högsta kvalitet samt göra makeupartistens jobb enklare. Något som är speciellt med .FÄRG Collection är våra skuggor som är framtagna för att kunna användas till allt. Ögon, bryn, som rouge, highlight eller contouring. Du kan använda dem både torra eller fuktade - helt beroende på vad du vill använda dem till och hur mycket färgintensitet du vill ha. Det gör dig som makeupartist otroligt flexibel. Sättet vi jobbar med och blandar och bygger ihop produkter är fullständigt unikt. Det kommer att ta dina makeupkunskaper till en helt ny nivå.

.FÄRG Collection har fått fina recensioner både i bloggar och på youtube så vi har goda förhoppningar om att du kommer att gilla produkterna!

Fri frakt vid köp över 695kr, annars 49 kr i frakt. Levereras via PostNord inom 2-5 arbetsdagar. Paket som ej är för stora levereras direkt i brevlådan.

Du kan även välja att hämta ut din beställning i .FÄRG Concept Store i Stockholm (Karlavägen 53) eller Göteborg (Odinsgatan 26), alternatvt på vår skola i Malmö (Amiralsgatan 9).

Ångerrätt gäller i 14 dagar från att du mottagit din beställning.

Betalning sker via enkelt via kort (DIBS), faktura eller delbetalning hos Svea Web Pay.

Läs mer om vår policy HÄR.

Kombinera med

Paketets innehåll

SEE US ON YOUTUBE