Din produkt läggs
i varukorgen

Nordic Winter Arctica - färgprov

Nordic Winter Arctica - färgprov

22,00 krBeskrivning

En vårdande, finkornig mineralfoundation som ger en en naturligt vacker finish med en touch av skimmer. Passar alla hudtyper och dig som vill ha en foundation som också är bra för hyn. För lätt till medel täckning applicerar du pudret jämnt över hela ansiktet tillsammans med Kabukiborsten. För medel till hög täckning appliceras pudret i T-zonen med en Foundationborste.

Ingredienser
Ingredients:Mica, Kaolin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Caprylate, Benzyl Alcohol,Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,[± Ci 77891, Ci 77499, Ci 77492, Ci 77491, Ci 77163] Hållbarhet 24 månader efter öppnad förpackning.

15% på ditt första köp!

FÄRG e-Magazine bjuder på mängder av inspirerande looker och intressanta artiklar. Signa upp dig nedan för en kostnadsfri prenumeration och få 15% rabatt på ditt köp.
Genom att klicka på skicka godkänner du att vi får lagra din mailadress i våra register och skicka information och erbjudanden till dig. Din adress är trygg hos oss och vi kommer inte sälja den vidare till tredje part.