Din produkt läggs
i varukorgen


Vill du bli återförsäljare för FÄRG?

Vi söker främst utbildade makeupartister med intresse för kortkursverksamhet men kan i vissa fall göra avsteg från det kravet. Intresserad?
Skicka oss ett mail med där du berättar om dig själv, om du är utbildad makeupartist, hur du har tänkt arbeta med FÄRG och glöm inte att bifoga, telefonnummer, email, hemsida/instagram om du har det samt vilken stad du befinner dig i.
Epost: kontakt@fargcollection.se

Du kan välja mellan två varianter av att jobba som återförsäljare för FÄRG.

1. Ambassadörsskap

a. Du säljer produkten och tar in pengarna i förskott av kunden

b. Du loggar in i vår kundgrupp på www.fargcollection.com där du direkt ser våra rekommenderade utpriser med 40% rabatt.

c. Du gör en köporder via vår webshop och är noggrann med att notera kundens leveransadress i meddelandet till oss. 

d. När vi har mottagit din köporder levererar vi varorna till kunden - normalt sett vardag efter lagd beställning men senast inom 5 arbetsdagar.

e. Du behåller mellanskillnaden mellan vad kunden betalar till dig och vad du betalar till oss.

Fördel: Du slipper stå för en lagerkostnad
Nackdel: Du betalar en fraktavgift på 49kr om din order understiger 695kr ink moms.
Självklart kan du välja att bara beställa direkt till din egen adress och därefter distribuera ut ordrarna direkt till dina kunder. Det kan vara ett sätt att komma upp i sammanlagd fraktfri summa.


2. Återförsäljare med display

Vi har två olika bordsdisplayer. Måtten är 82cm x 50 cm och bakstyckets höjd är 50cm. Vi har en display lämplig för ljushyade kunder och en för mörkhyade kunder. Man väljer själv om man vill ta in en eller två displayer. Möjlighet till avbetalning över 12 månader finns för displayinköpet och vi har inga minimikvantiteter som du måste uppfylla när du sedan vill fylla på ditt lager. Det gör du för övrigt via www.färgcollection.com i en speciell återförsäljarkategori där ditt inköpspris är -40% på ordinarie listpris.


#NoRetouch

I övrigt - nåt som kan vara kul att veta: Vi på FÄRG har nu gått ut med ett statement att vi inte längre kommer att retuschera våra modeller i våra sminkreklamer. Vi vill visa att det äkta är det vackra och vill på detta sätt bidra till mindre utseendehets och att unga människor ska må bättre i sig själva - se bilderna nedan eller kolla in vårt pressmeddelande här.
15% på ditt första köp!

FÄRG e-Magazine bjuder på mängder av inspirerande looker och intressanta artiklar. Signa upp dig nedan för en kostnadsfri prenumeration och få 15% rabatt på ditt köp.
Genom att klicka på skicka godkänner du att vi får lagra din mailadress i våra register och skicka information och erbjudanden till dig. Din adress är trygg hos oss och vi kommer inte sälja den vidare till tredje part.