Din produkt läggs
i varukorgen

FÄRGs SMINKBLOGG

 • Sommar + skimmer = sant! Kategorier: Beauty

  Finns det ett bättre sätt att komplettera din solkyssta hy än med lite (eller mycket!) skimmer? Klicka på LÄS MER för tips på hur du kan använda FÄRGs skimmerpigment!

  Läs mer

 • Så sminkar du en grym sotning Kategorier: Beauty

  En sotning är något som går att variera i oändlighet, och det går aldrig riktigt ur tiden. Du använder sotningstekniken för att intensifiera blicken, ett tips är därför att lämna resten av makeupen rätt så neutral. Följ dessa steg för en grym hel sotning, och om du är ute efter något lättare kan du välja bort några av de sista stegen.

  Läs mer

 • Aysha Jones favoritprodukter från FÄRG Kategorier: Beauty

  Vi frågade, Aysha levererade! Aysha Jones berättar vilka 6 produkter från FÄRG som är hennes favoriter och självklart även varför! Vi håller med om att dessa produkter är självklara vinnare på sminkhyllan.

  Läs mer

 • Sminkkurs, makeupkurs – kärt barn har många namn… Kategorier: Utbildning

  Har du också tröttnat på att se dig själv i spegeln med samma gamla vanliga sminkning som du alltid har haft? Eller är du en av dem som knappt har nån koll på smink och inte har den minsta aning om vilka produkter som ska vara till vad? Jo förresten – mascara, det har du koll på. Och läppglans! Men sen då? Herre gud, det är ju en djungel därute och vad är egentligen contour?! Lugn, nu ska vi reda ut det här och styra dig i rätt riktning.

  Läs mer

 • Är du sugen på att gå en bra makeuputbildning? Kategorier: Utbildning

  Om du brinner för makeup, är driven och beredd att jobba hårt så kan en karriär som makeupartist kanske vara något för dig. För att ge dig bästa möjliga start så är det bra om du går en riktig makeuputbildning. Visst kan du titta på Youtube och få lära dig en del tips och tricks men det kan ändå aldrig ersätta en ordentligt professionell makeupartistutbildning. En bra makeuputbildning lär dig inte bara makeupteknik utan också hur du arbetar som makeupartist med makeup i olika ljussättningar - till exempel hur du planerar en makeup som kommer att fotas i rött ljus och sedan konverteras till en svartvit bild. En riktig makeuputbildning lär dig även hur olika produkter fungerar, hur du blandar fram exakt rätt färg till alla olika modellers hudtoner men också vilka frågor du förväntas ställa när en uppdragsgivare ringer, hur du planerar och prissätter ett uppdrag och framför allt hur du agerar professionellt väl på plats på uppdraget. Det är vad en riktigt bra makeuputbildning gör.

  Läs mer

 • Matt ögonskugga Kategorier: Beauty

  Varför är matta ögonskuggor så himla bra? Därför att du kan använda dem till att skapa illusioner som fullständigt lurar ögat som betraktar. En rätt lagd matt ögonskugga kan förstora, förminska och helt förändra formen på det öga som du målar. Ta till exempel FÄRGs populära grundskuggning – den som läggs både över och mjukt under ögat i ögats yttre kant. Använd en färg som påminner om den naturliga skugga du har runt ögonen innan du döljer den med bas och concealer. Ofta tycker man ju att den naturliga skuggan gör att man ser trött ut men det är för att den också gärna ligger under ögat närmast näsan och på ovansidan - i ögats inre vrå. Det intressanta är att om du testar att bara lägga foundation och concealer på halva ansiktet så att just den naturliga skuggningen tonas bort på den sminkade delen – vilket öga ser störst ut? Just det, den som har kvar skuggningen! Det är därför du behöver hitta en färg som smälter in så bra i ditt ansikte att du kan lägga den i först

  Läs mer

 • Läppglans Kategorier: Beauty

  När du är färdig med din övriga makeup och har kommit till läpparna så kommer du till valet huruvida du ska välja ett lättare sortens läppglans som inte ger en lika fullt sminkad effekt som om du väljer ett läppstift. Allting beror på vilket syfte du har med din makeup. Antingen väljer du att gå med en lite tyngre ögonmakeup, du kanske sotar ögonen eller väljer en variant med andra lite tyngre skuggningar – då kan det vara jättesnyggt att låta ögonen få vara kvar i fokus och bara avsluta makeupen med att lägga ett lättare sortens läppglans – kanske i en lite ljusare ton till och med.

  Läs mer

 • FÄRG slutar retuschera sina reklambilder

  Vår modell Pattie skriver själv här om hur det känns att få vara modell för FÄRGs stora statement #NoRetouch.

  Läs mer

15% på ditt första köp!

FÄRG e-Magazine bjuder på mängder av inspirerande looker och intressanta artiklar. Signa upp dig nedan för en kostnadsfri prenumeration och få 15% rabatt på ditt köp.
Genom att klicka på skicka godkänner du att vi får lagra din mailadress i våra register och skicka information och erbjudanden till dig. Din adress är trygg hos oss och vi kommer inte sälja den vidare till tredje part.