Din produkt läggs
i varukorgen

KORTA MAKEUPKURSER

Lär dig äntligen allt det där inom makeup som du alltid har tänkt på och funderat över. Lär dig hur man modellerar sitt ansikte, förhöjer sina kindben och skuggar sina ögon på bästa sätt. Vi har en mängd olika kortkurser du kan välja mellan. Allt ifrån Lilla makeupskolan som sträcker sig över 3 lektioner till privatkonsultationen över 1 timme.

"Ville bara tacka för en jättebra kurs, har fått flera nyttiga tips som jag ska använda mig av, likaså är produkterna som ni använder kanon har köpt med mig massor redan. Speciellt concealern och foundation samt pudret ni har är otroligt bra! Rasmus är också helt outstanding  som makeupartist och väldigt pedagogisk, han har verkligen öga för form/färg och suverän teknik." - Anita, efter Lilla Makeupskolan i vår butik på Karlavägen 53 i Stockholm

Makeupkurser 1h

Makeupkurser 2h eller längre


15% på ditt första köp!

FÄRG e-Magazine bjuder på mängder av inspirerande looker och intressanta artiklar. Signa upp dig nedan för en kostnadsfri prenumeration och få 15% rabatt på ditt köp.
Genom att klicka på skicka godkänner du att vi får lagra din mailadress i våra register och skicka information och erbjudanden till dig. Din adress är trygg hos oss och vi kommer inte sälja den vidare till tredje part.