handla tryggtGenom våra samarbetspartners erbjuds säkra betalningsalternativ. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg när du genomför ditt köp

Makeupstudion

Vill du jobba som Make Up Artist?

Att jobba professionellt med makeup och hår innebär en enorm utmaning. Du ska på några korta ögonblick kunna använda din kreativitet och din skicklighet med penslar/kammar till att förvandla en vanlig modell till en strålande skönhet redo att fotas eller filmas. Eller kanske uppdraget istället gäller att skapa en fantasifull makeup med tillhörande frisyr av guldfärg, sand och fjädrar för en strålkastarupplyst catwalk. Vilket det än gäller, så är det få yrken, som är så fria och kreativa som makeupartistens och hårstylistens. Är du redo att pröva dina chanser inom den världen?

Att gå en makeuputbildning hos Makeupstudion Education innebär att tänja på gränserna för vad du trodde var möjligt inom färg, form och fantasi, samtidigt som du hela tiden strävar vidare efter att nå perfektion inom den klassiska skönheten. Du behöver inga förkunskaper men du måste vara beredd att arbeta hårt och fokuserat. Vi ställer mycket höga krav för vi vill att du ska lyckas!

besök makeupstudion education