Din produkt läggs
i varukorgen


Mint Green

189,00 kr

Approximate price in USD $0.00Description

Cover Concealer Foundation is a soft and creamy hypoallergenic formula that glides on the skin, giving you the perfect coverage. The colour PEACHY ORANGE helps you cover the darkness under the eyes that leans toward blue.The colour HONEY YELLOW helps you to cover the darkness under the eyes that leans toward purple. The colour MINT GREEN helps you to cover red blemishes and superficial blood vessels. Apply thinly with your fingers, a sponge or a concealer brush and use .FÄRG Collections Setting Powder for extra long lasting effect. The colours ORANGE, MEDIUM ORANGE and DEEP ORANGE is perfect as colour correctors if you have a darker skin tone.

Ingredienser

Recensioner

Kommer ni ihåg att jag skrev om .Färg collections trio concealer som jag gillade jättemycket? Dessvärre har den utgått ur sortimentet men istället har .Färg tagit fram tre separata concealers med ÄNNU bättre formula och nu helt utan parabener! Jag tycker det är skitbra eftersom jag mest använde den ena färgen i trion. Dom här singel-concealerna är lite torrare i konsistensen än vad trion var, men det är bara bra för det gör att den inte lägger sig i linjerna så lätt och dessutom är dom SUPERTÄCKANDE! Jag behöver pyttelite produkt för att täcka mina ringar under ögonen. Vi har nog en ny favoritconcealer här! Makeupartisten Isastar - "Vi har nog en ny favoritconcealer här!"
Idag tänkte jag recensera nästa produkt från .FÄRG Collection. Detta är en mycket krämig concealer som är i färgen Mint Green och är till för att neutralisera röda partier i ansiktet. Men den har också mycket bra täckning så du lätt kan täcka det du vill. Så som alla .FÄRG´s produkter så är den väldigt dryg och du behöver inte ta alls mycket. För mig räcker det att bara ta en liten dutt på fingret för att täcka finnar och röda partier. Den ända nackdelen är ju att den är i en burk vilket betyder att det lätt kommer bakterier i den. Men så är det ju med alla krämiga concealers och det finns inget att göra åt. Så när jag ska ta ut produkt så använder jag skaftet på en borste för att gröpa ut lite produkt. Sedan lägger jag det på handen och applicerar sedan med fingret. Denna produkt använder jag dagligen och då kan ni nog förstå att jag gillar den. RECENSION CONCEALER

15% off of your first buy

FÄRG E-magazine offers a good amount of inspiring looks and interesting articles. Sign up for a subscription without any cost and get 15% off of your next buy.
Genom att klicka på skicka godkänner du att vi får lagra din mailadress i våra register och skicka information och erbjudanden till dig. Din adress är trygg hos oss och vi kommer inte sälja den vidare till tredje part.

© 2018 MDB Makeupfabriken Sverige AB